Hey Beliebers
Superbb BFFs


9 Dis 2011 @ 7:55 PG | 0 Comment [s]



Tasha

Seriously , aku sayang sangat dekat dia ni . Love the way she laughs . Hahahaha . Kalau jalan jalan tak sah takda dia . Kat mana ada dia kat situ ada aku . Kecuali dating dengan si mus buncit dia tu haha . Sweet je dia dgn bf dia . I as a friend hope the relay both of them last forever . Amin :] Serious aku suka cara dia pakai shawl . Tak kisah lah macam mana pun ,still cute . Dang , adore her lol . She's fucking skinny . Yeah i'm so so so jelly doh .Tahun depan still same class. But , tak sama dengan nuyin da . Waaa T.T confirm tak best dah nanti .

Iffah Nur Dini

Dia ni pun aku sayang gegila . Suka ejek time dia dengan boy dia si 'manjaaiinn' tu . hehehe . peace yo (y) Serious , hari tu kan kite stalk fb dia kan . Kita tgok photo comment dia orang kan sweet je . Taktahu pulak kau se-sweeet ceni o'ow . hahah . Kalau dia ada lepak sama , mesti ada je story nak cakap . Serious best sangat :) Love you muah :* Tehee :>


Older Post | Newer Post

Hye. Thanks for visiting my blog. Enjoy :)



Story About Links