Hey Beliebers
New skin


31 Dis 2011 @ 7:24 PG | 0 Comment [s]

Yeah, as u can see i got New Background Skin Hee teruja sial. Take a long time nak siapkan blog ni 'doh' Btw, Happy Birthday For My Special Friend, Sha :) Sorry aku tak dapat nak sambut sama sama dengan kau. Kau late inform dekat aku lah sayang :/ Btw, HB again to you.

But actually , this is not what im gonna talking about . Eceh koya speaking -,- Haa , Now Im 98% Single . Weehee :> What?! Yeah. Err? Yeah, Im single. Again and again. Aik, sedang mana pulak aku couple kan? Ekekeke. Hai, sick with tis game. Nah, boy please stop fooling around. Ramai yang duk kata aku ni player lah apa lancau lah. Hell-o guys, Im doing that cause i have my own reason okay. Jangan duk sedap mengata kalau hak diri tew pun macam haram jahada. Aku nak cari boyfriend biarlah yang pandai jaga kehormatan bukan nya yang suka amik kesempatan. Thats why clash couple, couple clash. *sembang* Pity on :(

Ha tak lupa jugak, Happy New Year Blogger :) New Year , New Boyfriend , New crush . Erk . Tahun depan aku dah jadi SPM candy . Wish me luck guys





Older Post

Hye. Thanks for visiting my blog. Enjoy :)



Story About Links